DeZona.com

Започва фотоконкурс – изложба Пловдив през погледа на младите

Сдружение „Младежки глас" – град Пловдив и клуб „Култура и образование" са организаторите на фотоконкурса „Пловдив през погледа на младите". Изложбата ще се състои между 01.06.2012 г. и 30.06.2012 г. в Мол Галерия Пловдив.

В конкурса може да участва всеки млад човек на възраст между 14 и 33 години, интересуващ се от фотография, макар и на любителско ниво. Сред обектите на фотографиите могат да бъдат интересни места или случки, културни паметници, забележителности, фестивали, гледки, тайни кътчета и скрити места из Стария град Пловдив. Организаторите дават пълна свобода на въображението и творчеството на участниците. Ще се търси индивидуалност и различен поглед върху ежедневието на града под тепетата.

Всеки участник може да изпрати до пет авторски фотографии на избрана тема и да представи с едно изречение творбата си до 20.05.2012 г.

За повече информация посетете Facebook страницата на „Младежки глас" – град Пловдив или пишете на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

DeZona пожелава успех на всички участници в конкурса!

Последно променена в Петък, 27 Април 2012 18:17

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version