DeZona.com

Известен е новият председател на КАБ

Фотография: balkansea.hit.bg

Късно снощи делегатите на Десетото общо събрание на Камарата на архитектите в България, което се провежда в Несебър, са избрали арх. Владимир Дамянов за председател на Управителния съвет на организацията.

Платформата на арх. Дамянов не е била сред публично обявените през последните дни кандидатури, а общият брой на кандидатите за председателското място беше седем: арх. Борислав Богданов, арх. Иво Пантелеев, арх. Николай Гълъбов, арх. Ангел Вълканов, арх. Йордан Радев, арх. Любомир Пеловски и арх. Владимир Дамянов. Новият председател ще замени арх. Петко Йовчев, който няма право на презибиране, тъй като е заемал поста през последните два мандата. На снощното заседание е избран и нов председател на Контролния съвет на КАБ – арх. Атанас Тосев.

Дневният ред на продължаващото Общо събрание включва още приемане на нов Професионален кодекс, както и изменения и допълнения в Устава на КАБ и изработване на доктрина за стратегическо развитие на организацията.

DeZona поздравява арх. Владимир Дамянов с новия пост и му пожелава да работи и постигне реални резултати в издигане на просперитета на архитектурната професионална гилдия.

Последно променена в Петък, 04 Май 2012 12:16

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version