DeZona.com

В очакване на дизайнерската "Работилница" 2012

В очакване на дизайнерската "Работилница" 2012 фотография: черга

До всички ентусиазирани дизайнери! "Работилницата", организирана от Черга, отново ще се проведе през юни в с. Шкорпиловци, на 20 км от Варна. Уъркшопът, четвърти по ред, ще стартира на 10.06.2012 и ще продължи до 22.06.2012. Работилницата е отворена за участие на дизайнери от цяла Европа. Таксата за участие за дизайнерите е 50 лв., а за фирмите - 100 лв.

Целта на "Работилница" е да развие връзките между дизайнерите и мебелните производители, да подобри контактите между българските и чуждестранните дизайнери, да превърне България в горещо място на картата на дизайна. Темите на тазгодишната работилница ще са известни към края на април - началото на май. 

 

Ето още информация от сайта на Черга:

Принципът на работа е следният - производители дават задания, по които се разработват идейни предложения. При одобрен идеен проект, производителят и дизайнерът/екипът продължават съвместно разработването на продукта до внедряването му в производство. Предварително се подписва споразумение за конфиденциалност и съвместна дейност.

Ако сте дизайнер, за да кандидатствате за участие, изпратете CV с портфолио на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако сте фирма, изпратете задание за нов продукт, който бихте искали да се проектира и да го произведете.

 

Ние, от DeZona, заставаме зад инициативата и желаем успех на всички участници!

Още подробности очаквайте скоро...

Последно променена в Сряда, 07 Март 2012 23:58

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version