DeZona.com

Конкурс Трансформация за временна промяна на фасадата на Телефонната палата в София

Vivacom предоставя фасадата на Тeлефонната палата, намираща се на ул. Гурко 4 в София, за тазгодишното издание на Sofia Design Week. Целта е, както посочва и името на конкурса, временна трансформация на фасадата.

Организатори: Vivacom

Тема: Временно художествено преобразяване на централния сектор от фасадата на Телефонната палата, включваща 3 реда по 17 прозореца и пространствата между тях.000

001

фотография: Kaladan

Основното изискване е да не се нарушава целостта на фасадата на сградата и реализацията на идеята да е до 12 000 лв. Може да се използват всякакви медии и материали, но не и да се пробива или боядисва с дълготрайни бои, тъй като палатата е обявена за паметник на културата.

Условия: Може да участват артисти, дизайнери, урбанисти, архитекти, както и всеки гражданин, желаещ да се включи.

Регистрация: до 20 април 2012 г. на сайта на Vivacom или на дигитален носител на адрес: София 1784, бул. Цариградско шосе 115, Vivacom, Дирекция PR и корпоративни комуникации, за конкурса "Трансформация".

Награда: Победителят ще получи 3 000 лв. и реализация на проекта от Vivacom до 01 юни 2012 г. като част от фестивала Sofia Design Week 2012. Всеки проект ще бъде оценен от 7-членно международно жури в състав Адрияна Михайлова, съветник корпоративни проекти, събития и спонсорства във Vivacom, Андрей Андреев - Вини, творчески директор на New Moment New Ideas Company, Велина Стойкова, графичен дизайнер в Постстудио, Адриана Андреева, куратор на Sofia Design Week, арх. Борис Енев от студио Fordewind и почетните членове на журито: Бернар Москени, главен изпълнителен директор на Vivacom и Лана Кавар от Хърватска, гост-куратор на Sofia Design Week.

Последно променена в Понеделник, 28 Май 2012 16:59

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version