DeZona.com

DeZona TV: За Света на мебелите и Техномебел

Приключи седмицата, посветена на мебелите в Интер Експо Център. Двете събития, които се проведоха там от 23-ти до 27-ми април, бяха Светът на мебелите и Техномебел. Те бяха организирани от Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Агенция Булгарреклама.

На изложенията посетителите имаха възможността да видят демонстрации на машини за обработка на материали и различни продукти на фирми от сферата на обзавеждането. Участниците бяха както от България, така и от други държави. Посещаемостта тази година беше изключително слаба. Надяваме се, че това се дължи на факта, че периода на провеждане беше по време на работни дни и причината е невъзможност, а не нежелание. Дано сега, когато метрото стига до Интер Експо Център, интересът към подобен род събития нарастне.

Имахме огромното желание да направим видео анкета с клиенти, производители и дизайнери, за да чуем тяхната позиция относно дизайна в България и възможностите за развитие в тази сфера. Уви, останахме си само с желанието, заради слабото присъствие както на дизайнери, така и на клиенти. Но все пак успяхме да се срещнем с дизайнерът от Варна – Свилен Гамолов, който за първи път представяше новия си продукт – масата Step. Вижте какво ни разказа той за нея:

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version