DeZona.com

Генчо Гоев

Генчо Гоев фотография: личен архив
От клиентите си научавам най-много. "Абсурдните" желания на хората карат дизайнера да търси невъзможното.
Студио: Goev Design
Дейност: Продуктов и интериорен дизайн

 

Проекти и продукти:

Мебели

Жилищен интериор МА

Интериорен дизайн на фамилно жилище

Оffice ROSI (офис)

Собствен офис

Facelift на заведение (кафе-ресторант)

Дискотека Platinium

DFH (Denyl Fashion House) - multistore concept (бутик)

Дизайн на имидж бутици на Rifle в България

Casual Tempo / Multibrand (бутик)

Дизайн на щанд за марката Firela за изложението Inter Gastra 

Проект за кухня

Допълнителна информация:

Генчо Гоев завършва Средно художествено училище за приложни изкуства в Трявна, специалност "Художествена обработка на дървото". По-късно записва "Инженерен дизайн" в Русенския университет "Ангел Кънчев". Трудовият му опит започва с фирма Елис, Габрово, където усвоява детайлите при изграждането на корпусна мебел. След това работи като дизайнер в Хералд, Габрово и Интериор 46, Русе. През 2005 г. основава собствено студио GOEV-EOOD. Година по-късно организира изложба "Скрап дизайн". Награден е с грамота за приноса му към дизайна. Същата, 2006-та г., получава още няколко грамоти - за "Студент на годината" в раздел "Технически науки - дизайн"; грамота от Националната изложба "Изкуства на обществения форум"; грамота за 3D-графика в дизайна; както и грамота от участието си в изложбата на СБХ "Емоцията следва формата". Признание за работата му е фактът, че марки като Denyl, Wrangler, Lee и Rifle го избират да проектира имидж бутиците им у нас.

Гоев печели множество отличия, сред които: четири първи награди на национален конкурс по дизайн, 2005 г. (първа награда на АрхЛибри за най-добър мебелен дизайнер, специална награда на Сити Дизайн Девелопмент за интериор на хотелска стая, специална награда на Swiss Import Promotion Programme за най-добър български мебелен дизайнер, специална награда на списание МD за най–проспериращ млад дизайнер). Избран е за "Дизайнер на годината 2006" от сп. Салон. Печели и трето място в националния конкурс на Dibla за 2006 г.

Генчо Гоев е един от модераторите на форума за 3D артисти www.3dbg.com, както и един от администраторите на Dibla.com. Част е от дизайн групата Черга.

В момента се подготвя откриването на офис-шоурум на Goev Design в Букурещ, Румъния. Стартът на новата инициатива трябва да бъде даден през 2012 г.

Адрес: България, София 1000, кв. Лозенец, ул. "Богатица" №32 - партер 

България, Русе 7013, бул. "Липник" №45, Бизнес Парк Русе, корпус А, ет. 1 - оперативен офис

Тел.: 088 667 23 23

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.goev-design.com

Още в тази категория: « LZ Architecture INDESIGN »

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version