DeZona.com

Ивайло Здравков

Ивайло Здравков

Ивайло Здравков е съосновател на „Енпром“ ООД. Това е консултантска компания, която представя своите услуги на български фирми и предприятия, които искат да развиват и управляват своя бизнес успешно. Фирмата разработва и управлява проекти за кандидатстване по различни национални, европейски и международни финансови програми. Изработва и маркетингови стратегии, бизнес планове и финансови анализи.

Уеб сайт:: http://finansirane.eu/ Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Селският туризъм е отрасъл с голям потенциал и малко реализации в България. Това го превръща в печеливша и търсена ниша за инвестиране. Освен всичко друго желаещите да разработят подобен бизнес могат да кандидатстват за безвъзмездно подпомагане по програма "Развитие на селските райони". Вижте подробните съвети и разяснения по темата, които дава Ивайло Здравков - управляващ съдружник в консултантска компания "Енпром" ООД. Статията е публикувана и на сайта: http://didproekt.blogspot.com.   

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version