DeZona.com

Koh Design Studio

Koh Design Studio фотография: личен архив
Нашата философия се дефинира с думите пропорция, светлина и вечната връзка човек-пространство.
Студио: Koh Design Studio
Екип: Уу-Хяк Парк, Анелия Кондова
Дейност: пространствен и интериорен дизайн

 

Проекти:

K-Bar 

Апартамент N, Апартамент М 

Floris магазин за букети 

RSS One new change (заведение)

SSA Private flat (aпартамент)

Tempo (офис)

Maguro ceiling (изработен по поръчка таван)

Ceramics for Interior (аксесоари)

Hotel Casino International, Златни пясъци (лого дизайн)

Arch Furniture (изложбен павилион)

Допълнителна информация: Koh Design Studio е основано през 2009 г. във Варна от Анелия Кондова и Уу-Хяк Парк. Двамата работят в областта на пространствения и интериорен дизайн. 

Уу-Хяк Парк е роден 1977 г в Сеул, Южна Корея. Премества се в Англия през 1998 г. и се дипломира като бакалавър по "Интериорен дизайн" и "Дизайн на околната среда" в University of Dundee, Шотландия. След това заминава за Лондон, където завършва магистратура по "Пространствен и интериорен дизайн" в Chelsea College of Art and Design, част от University of the Arts, Лондон. Завършва образованието си с най-висока степен. Печели няколко награди и стипендии. Работи за екипа на Lotte Department Store (най-големия търговски център в Азия), за KKWOO's Architectural Atelier (водещ архитект в Корея) и за лондонския офис на Foster+Partners като архитектурен асистент. По-късно, като дизайнер на свободна практика, сътрудничи на различни архитектурни компании и дизайн студиа в Лондон. Избран от списание IDFX за най-добър млад интериорен дизайнер за 2008 г. в Англия.

Анелия Кондова е родена през 1981 г. във Варна, България. Звършва магистър, специалност "Керамика" в Националната художествена академия в София в ателието на проф. Ивана Енева. Чрез стипендия заминава за Cite Internationale Des' Arts в Париж. Участва в изложби в страната и чужбина. Нейни картини са част от колекциите на частни колекционери, един от които е бившият кмет на Пекин, Лио Тци. През 2006 г. заминава за Англия, за да продължи образованието си. След като се дипломира като магистър по "Пространствен и интериорен дизайн" в Chelsea College of Art and Design, Лондон, работи за Dexter Moren Architects (студио за архитектура и интериорен дизайн, специализирано в строителството и дизайна на хотели). 

Нели и Уу се запознават още по време на следването си в Chelsea College of Arts & Design. След като през 2009 г. световната криза принуждава много компании в Англия да реорганизират и оптимизират работата си, двамата решават, че е време да заработят на свободна практика. Нели се връща във Варна, а Уу продължава да работи за различни студия. Спечелвайки проект във Варна през 2009 г., Нели и Уу се обединяват и година по-късно създават Koh Design Studio.

През май 2011 г. Koh Design Studio е номинирано за обучение във фабриката на LAGO в Италия. Техни проекти са публикувани в различни печатни медии като сп. Иделаен дом, сп. Наш дом и IDFX magazine (Англия). Участват в изложбите Contempo през октомври 2009 г. и Stalker&Friends през март 2011 г.

Студиото извършва следните услуги: дизайн консултиране, проектиране от ниво концепция до финализиране на проекта, интериорен дизайн на апартаменти, къщи, търговски пространства, офиси, хотели, публични пространства, ресторанти, барове, изложби, инсталации, брандинг и CI дизайн (за създаване на корпоративна идентичност), дизайнерски решения за подобряване качеството на работната среда, публичен дизайн, координиране на стратегии за развитие на публичния дизайн, дизайн на мебели и интериорни елементи, реновиране на всякакъв вид пространства, архитектурна и интериорна 3D визуализация.

Адрес: България, Варна 9000, ж-ка Чайка, Търговски център, зад 45-ти блок

Тел.: 02/854 84 83

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.koh-studio.com

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version