DeZona.com

Мария Ненова

Мария Ненова

Мария Ненова следва специалност "Строителство на сгради и съоръжения" в УАСГ, София. Завършила e Гимназия с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан" - гр. Стара Загора.

Уеб сайт:: Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Протестите на студентите от Национална спортна академия не спират. Те са готови на всичко, за да запазят спортната си база в гр. Несебър непокътната. Акциите им в защита на терена се провеждат както в Несебър, така и в София. Нараства и броят на подкрепящите инициативите, като това са и обикновени хора, които не са безразлични към случващото се, и студенти от другове ВУЗ-ове из цялата страна, съпричастни с колегите си от НСА. И в защита на твърдението, че бъдещето на България - младите, интелигентни и образовани хора, са против безразборните строежи на богати предприемачи и изцяло подкрепят студентите на спортната академия в битката им, решихме да поканим студентката по Строителство на сгради и съоръжения в УАСГ Мария Ненова за коментар по темата. Ето какво сподели с нас тя:

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version