DeZona.com

арх. Павел Янчев

арх. Павел Янчев

Павел Янчев е архитект, завършил е УАСГ през 2007 г. Работил е в София, Москва и Брюксел. В момента завършва магистратура по урбанизъм в Лювен, Белгия. Съорганизатор е на конкурса за Метростанция 20 в София.

Уеб сайт:: http://www.pavel-yanchev.blogspot.com Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предлагаме на вашето внимание подробното изследване и коментар на арх. Павел Янчев по станалата актуална напоследък тема за реконструкцията на Женския пазар в София. Материалът е публикуван и в provocad.com.


"Бъдещето на Женския пазар в София е отново актуална тема. От около 2006 медиите бомбардират със заключенията си, колко ужасно място е Женския пазар и как най-добре би било да бъде премахнат. Това е поредна тема, която разделя на две жителите на София. Едни са категорично против мястото да се пипа, a каквато и да е намеса да бъде внимателна и щадяща. Други мислят, че проблемите в града се решават като ги скриеш, докато те не се появят отново там където ти не ги виждаш.

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version