DeZona.com

3D: Интериорен дизайн на апартамент във Варна от INDESIGN

3D: Интериорен дизайн на апартамент във Варна от INDESIGN визуализации: indesign

Проект: Интериорен дизайн на апартамент във Варна

Студио: INDESIGN

Тип: Интериор на апартамент

Площ: РЗП = 66.55 кв.м

Местоположение: гр. Варна, България

Описание: Интериорът е за младо семейство с едно дете и се намира във Варна. Направихме малка реконструкция по апартамента. Обединихме банята и тоалетната в едно помещение, като отделихме малка част за перално помещение. В антрето има повече промени: махнахме стената, която разделя антрето и спалнята, преместихме и вратата към спалнята. По този начин се отвори място за голям дрешник в антрето и двоен гардероб в спалнята.

Чертеж:

 

 

 

 

 

 

Антре:

Дневна:

Спалня:

Детска спалня:

Баня:

Още за проекта от INDESIGN:

Антре

Благодарение на реконструкцията с махнатата стена има голяма гардеробна. Тавана е опънат и светещ с принт птички.

Дневна

Изискването за дневната беше да е с кафяв кожен диван, тъмен ламиниран паркет и тъмни декори за мебелите. Декоративните елементи са каменна облицовка и мазилка със златен ефект. Търсехме по тежко излъчване. Масата за хранене и кафе масичката са от фурнировън MDF. Интересн е „Г" образния бар плот. Той има и добълнителна функция за съхранение на пури и вино. Отпред има чекмеджета за пурите, а отзад от страната на кухнята има места за вино. В това помещение няма стандартните правоъгълни шкафове за съхранение.

За осветление използвахме външни лунички, два гръга със светещ опънат таван и скрито осветление.

Спалня

Спалнята е комбинация от светли и тъмни цветове. Стените и ламинирания паркет са светли, а мебелите са в тъмен декор и бордо. Леглото е със скрито осветление, като декоративната таблата над леглото продължава по стената и тавана и преминава в рафтчета с начупена линия.

Детска спалня

Стаята е за момиченце. Няма стандартни гардероби за съхранение на дрехи и вещи. Леглото е проектирано да може да се издърпва втори матрак отдолу и да служи като второ легло при нужда.

Баня

Плочките имитират дървесен декор, тавана е светещ опънат, а мивката и тоалетната не са в стандартно бяло, а са в тъмни цветове.

DeZona.com © DezonaGroup Ltd. All rights reserved.

Top Desktop version